Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

Dji pilot app

Joined
Mar 14, 2015
Messages
32
Reaction score
12
Age
43
Hi all,

Need some help.

Whilst flying today I had several drop outs/black screen on the video feed that last for around a second or so.

At no point do I get the "Red no signal " banner or do I have a problem with the HD or remote connection signal, full bars on both.

I'm sure its Pilot app related, I'm using a iPad 2 air with hardware decode set to on.

Any ideas before I return to dji.

Thanks
 
Joined
Apr 10, 2015
Messages
229
Reaction score
63
Location
Central IL - USA
Yes... turn off hardware decode... known issue with iPad Air 2 and Pilot app...
Had the same thing happen to me... issue resolved...
 
Joined
Apr 8, 2014
Messages
318
Reaction score
94
Wouldn't it be great if there was just one definitive absolute correct place to find "the right" answers. So many different views make knowing the best way to fly almost impossible.
 
Joined
Mar 20, 2014
Messages
3,460
Reaction score
1,675
Location
Boston, MA
Periodically, while flying using auto channel selection, it's normal to see a drop in the feed while a new channel switch occurs. Could be that you are seeing, in which case it's pretty normal.

If it's the dreaded grey "Disconnected" message and video drop that's likely do to the latest v1.2 app.
 
  • Like
Reactions: The Editor

New Threads

Forum statistics

Threads
19,752
Messages
193,059
Members
29,122
Latest member
190jetjock