Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

M600 + X5 + dual remote - problem with video transmition to both remote

Joined
Sep 12, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Age
35
Hello,
I have the following problem. In the m600 I have a black RC as MASTER and an additional one with LB2 (silver as a slave), unfortunately the image is displayed only on the master and silver, although it sees it, does not show the image. What settings to change?
Another problem I noticed - I cannot assign the silver RC to the m600 as a master.
Thank you very much for help
 
Joined
Jun 28, 2016
Messages
1,429
Reaction score
630
Age
57
Hello,
I have the following problem. In the m600 I have a black RC as MASTER and an additional one with LB2 (silver as a slave), unfortunately the image is displayed only on the master and silver, although it sees it, does not show the image. What settings to change?
Another problem I noticed - I cannot assign the silver RC to the m600 as a master.
Thank you very much for help
Sounds like a firmware conflict. I don't know what you mean by "although it sees it..."

D
 
Joined
Apr 22, 2016
Messages
398
Reaction score
114
Location
Sofia
Website
goldenskybirds.com
You have to set the master's HD settings the EXT - LB to be different than 100% Then on the slave check in HD settings does it use EXT or LB, it should be set to EXT.
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
20,675
Messages
199,878
Members
30,263
Latest member
Reuben Druckenmiller