Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

New update

Dan

Joined
Feb 20, 2014
Messages
53
Reaction score
1
i know there is a new update. But when I turn on ac and app it says latest firmware. What should i do
 
Joined
Jan 23, 2015
Messages
101
Reaction score
32
Age
37
It depends on when u got ur inspire, if u got it recently then it prob came with the new update
 

Dan

Joined
Feb 20, 2014
Messages
53
Reaction score
1
Had it in for repairs. Got it back last week. But it said update came out today
 
Joined
Jan 23, 2015
Messages
101
Reaction score
32
Age
37
Well I would jus go ahead and update it, I jus checked mine and it's saying my firmware is up to date also, but am downloading the new firmware right now so I cud update it
 
Joined
Dec 4, 2014
Messages
90
Reaction score
9
Location
Petawawa,ON Canada
Blade nice to know unfortunally I have already installed the firmware. Hopefully the firmware you and Ed are testing will be out soon.
 
Joined
Jan 26, 2015
Messages
57
Reaction score
6
Age
38
Motherfu**.....my dumb *** started update,15m in didnt even move to 1%, powered off craft and it for sure passed on watever is screwed up in this firmware,rc and craft have no connection...talked to dji support in LA and kept getting the worst support,there clueless,wtf do u do now????
 
Joined
Jan 19, 2015
Messages
18
Reaction score
3
Location
Arizona
Can you just reboot the I1 with the old Firmware...if you didn't complete the new firmware?
 
Joined
Dec 13, 2014
Messages
2
Reaction score
0
Location
Pueblo, Colorado
Motherfu**.....my dumb *** started update,15m in didnt even move to 1%, powered off craft and it for sure passed on watever is screwed up in this firmware,rc and craft have no connection...talked to dji support in LA and kept getting the worst support,there clueless,wtf do u do now????
I had same problem. I upgraded controller then everything works again.
 
Joined
Mar 17, 2014
Messages
557
Reaction score
339
Location
Big Bear, CA.
Dang! we should get better heads up on these things...!
Firmware is fine to update. Talked with ed and he has flown it on a few units while he was at la today.

I guess the upgrade procedure is a little different. You want to follow the instructions in the zip and not what is in the manual.
 
Joined
Aug 7, 2014
Messages
8
Reaction score
3
Updated firmware on the bird first. Never showed any progress and eventually the radio shut off on me. Shut down craft and had no link. Went ahead and updated radio and link came back and the craft showed current firmware. Attempted to restart with firmware on SD in the craft and it booted normally. Pulled SD and the text file showed an aborted firmware update due to firmware on SD matching firmware in the craft. Shut down and reformatted SD card and inserted then restarted. Everything normal...firmware loaded and link is good. Strangest thing I've ever seen but will try to fly her tomorrow and see how it goes...*crossing fingers*
 
Joined
Dec 18, 2013
Messages
434
Reaction score
253
Just an FYI. I upgraded one of the Inspires at DJI LA and flew it twice. There were no issues other that the problems with physically doing the upgrade. Follow the PDF that is included in the ZIP file, not the manual or the PDF document that you can download. They are both wrong. This was done for issues in other parts of the world and to unify the firmware versions. I doubt it would be mandatory to do. There are Inspires other than here in the US.
 
  • Like
Reactions: lrwskyfilms
Joined
Aug 7, 2014
Messages
8
Reaction score
3
makes sense after reading instructions that's with the firmware...did hear the D-DD sound...thought it was still processing the update. Feel better now...thanks TE
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
19,630
Messages
192,107
Members
29,002
Latest member
Jimmy6616