Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

VPS with new FW ?

Joined
Apr 20, 2015
Messages
54
Reaction score
11
Hey guys with the new FW, should we be able to turn the VPS on and off ?? because i cant do that, with the I1 turned on the option goes away .
Thanks G
 

The Editor

Moderator
Staff member
Joined
Aug 7, 2013
Messages
9,878
Reaction score
5,189
Hey guys with the new FW, should we be able to turn the VPS on and off ?? because i cant do that, with the I1 turned on the option goes away .
Thanks G
Next FW.
 
Joined
Apr 20, 2015
Messages
54
Reaction score
11
Man i am sure i seen someone testing this with this new FW, but i cant find the video now... That or iam just loosing it now..:(
Thanks G
 
Joined
Feb 17, 2015
Messages
946
Reaction score
264
Age
37
Location
Hungary
Website
www.phat.hu
what is VPS??? forgive me as i am not edicated on abriviations...

can we make a sticky thread where all shorts are explained??? Mazz???
 
Joined
May 12, 2015
Messages
39
Reaction score
26
Age
41
Location
Devon, UK
Is that like follow me or orbit?
No, its the feature that allows you to take off or land using the Inspires VPS system, the little camera and Ultrasonic connectors on the bottom of the Inspire.

But I do believe that there is a similar feature as to what you describe coming soon.
 
Joined
Feb 3, 2015
Messages
1,882
Reaction score
733
Yes but that disappears when you connect the aircraft. That's either for the P3 or for a future Inspire FW (or both).

Remember the app options are only valid when everything is connected and powered on, it's pointless to just whip out the tablet to have a look, you've got to get everything running.
 
Joined
Mar 26, 2015
Messages
77
Reaction score
13
Age
42
I have no idea that the IOS app is so much more advanced than android.
 
Joined
Mar 26, 2015
Messages
77
Reaction score
13
Age
42
no, RC signal lost option doesn't exist on android
format flight recorder also
LED
VPS

all these options doesn't exist on android 1.1.0
 
Joined
May 14, 2015
Messages
264
Reaction score
136
Age
51
You're right, it was IOC I was thinking of.....
 
Joined
Feb 17, 2015
Messages
946
Reaction score
264
Age
37
Location
Hungary
Website
www.phat.hu
no, RC signal lost option doesn't exist on android
format flight recorder also
LED
VPS

all these options doesn't exist on android 1.1.0
why???
i want those features on my android device...this is not fair... iOS has the sim and other stuff... :( come on dji...
 
Joined
Mar 26, 2015
Messages
77
Reaction score
13
Age
42
the only thing I wish is a way to specific the auto RTH when signal lost. 3s is too short a time. 5 or maybe even 7 is much more ideal or even better, allow a custom set range of 3s-10s
 

New Threads

Members online

Forum statistics

Threads
19,393
Messages
190,243
Members
28,758
Latest member
RobYale