Welcome to InspirePilots.com

Join the leading DJI Inspire community for free!

X3 on Inspire 2

Discussion in 'Inspire 1 Help' started by Lulle, Aug 6, 2018.

  1. Lulle

    Joined:
    Jul 20, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Can I use my X3 camere on Inspire 2?
    Do I need to have some adapters?
     
  2. AeroMirage

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    938
    Likes Received:
    444
    Can't be done. No such adapter.
     
    Donnie Frank and Lulle like this.
  3. CSpenceFLY

    Joined:
    Mar 26, 2017
    Messages:
    67
    Likes Received:
    19
    There is an adapter but it still won't work
     
  4. AeroMirage

    Joined:
    Aug 7, 2016
    Messages:
    938
    Likes Received:
    444
    The adapter that does exist is made for the Matrice 200. It would physically mount the X3 but would not work as it is not technologically compatible.
     
    The Editor likes this.
  5. The Editor

    The Editor Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    9,015
    Likes Received:
    4,865
    No - the processing pipeline is totally different.