Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

Recent content by Advexure

  1. Advexure

    For Sale: Inspire 2 Remote Controllers (multiple available)

    Unfortunately these remotes are no longer available.
  2. Advexure

    For Sale: Inspire 2 Remote Controllers (multiple available)

    You are most welcome, thank you and safe flying.
  3. Advexure

    For Sale: Inspire 2 Remote Controllers (multiple available)

    Just sent you a PM. Thanks
  4. Advexure

    SOLD: (4) TB50 Batteries

    SOLD
  5. Advexure

    SOLD: Zenmuse X5S Camera (No Lens)

    ***SOLD***
  6. Advexure

    SOLD: (4) TB50 Batteries

    I believe you should have heard back from us. If there is anything else you need please let us know. Thanks!
  7. Advexure

    SOLD: DJI TB50 Battery Station (Used)

    We should be able to. Please PM or email us at sales@advexure.com with your complete shipping options and we can let you inside what options we have. Thanks!
  8. Advexure

    SOLD: DJI TB50 Battery Station (Used)

    Ha! Don't we all! :p
  9. Advexure

    FAA registration

    We've had few of the Dymo LetraTag Label Makers in our office for a few years and they get LOTS of use! These things are great! Honestly didn't know they were so cheap! I guess they get you on the label tape cartridges for years to come. :) The metallic grey labels that @UASguy79 is referring...
  10. Advexure

    SOLD: DJI TB50 Battery Station (Used)

    We have a DJI TB50 Battery Station that is used and in good working condition. Please see attached pictures. The case does have a few labels/stickers on it and scratches from regular use. ****SOLD**** Please contact us with any questions. Thank you!
  11. Advexure

    For Sale: Inspire 2 Remote Controllers (multiple available)

    We have a few Inspire 2 Remote Controllers that are brand new, unactivated and unused but do not include retail boxes. As pictured, they have different mounts, just let us know what mounting adapter you need and we'll include it. BEST OFFER (Reasonable offers only please. For reference, brand...
  12. Advexure

    SOLD: (4) TB50 Batteries

    We have four (4) Inspire 2 TB50 Flight Batteries that are brand new, unactivated and unused but do not have retail boxes. $600 USD with free shipping within the US. Please contact us with any questions. Thank you!
  13. Advexure

    SOLD: Zenmuse X5S Camera (No Lens)

    ****SOLD**** Zenmuse X5S Camera (No Lens) that is new, unactivated but does not include a retail box. The original carrying case is included as pictured. Please contact us with any questions. Thank you!
  14. Advexure

    WTB Z30

    Are you stilling looking? We may have one in very good used condition.