Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

Recent content by Rotofoto

  1. R

    Inspire 1 X3 camera issue?

    Perhaps the remote is set to slave and is only controlling the gimbal, just a thought
  2. R

    Camera profiles

    Ok thanks, that's a shame I thought it may have been something that was hidden in the lightroom menu. Anyway thanks I will investigate the passport software sounds promising. Really appreciate your help
  3. R

    Camera profiles

    Hi guy's, I would like to apply the jpeg camera profiles (landscape, art,ect)to my raw photos in lightroom. Unfortunately when I go to camera profiles it shows embedded and the drop down menu of different styles is not available. I shoot in jpeg /raw and only import the raw any idea's as to how...
  4. R

    Go app not responding

    Ok turns out the was hdmi unit was bad and the remote that was shipped was in slave mode. which you can't change without getting into the app via the hdmi. So cut a long story short new remote re linked with inspire problem solved :)
  5. R

    Go app not responding

    Thanks mate yes can't wait, hopefully this is any easy fix. Will try the reinstall process again can't hurt
  6. R

    Go app not responding

    Mine fails to even bring the app up on the device, nothing happens. If I tap on the app it opens but the enter camera icon is grey and there is no live feed or telemetry.
  7. R

    Go app not responding

  8. R

    Go app not responding

  9. R

    Go app not responding

    Rural New Zealand no airport for 50km.phantom has no issues flying in this area. very frustrating thanks for the tips doesn't hurt to double check
  10. R

    Go app not responding

    Yes gimbal dose the calibration dance, just no live feed or any response from the app
  11. R

    Go app not responding

    Flashing green when in flight mode blue when in travel,remote solid green.
  12. R

    Go app not responding

    Thanks have tried that,my understanding is the remote should still power up the motors without the app regardless. So I'm guessing there is a controller issues
  13. R

    Go app not responding

    Hi guys,I'm wondering if I'm doing something wrong comming from a phantom 3 I thought the start up protocol would be the same. Unfortunately when I plug the usb in the app fails to initiate have tried multiple devices/cables to no avail. Also although I have sold green on the remote status bar...