Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

Installed FPVLR kit now have no connection

Joined
Jan 2, 2014
Messages
38
Reaction score
17
Location
Melbourne, Australia
Hi Guys, I thought I had correctly installed the long range FPVLR kit. Now I have no connection from the RC to craft. After install should I have done a firmware update. The RC starts beeping after 30 seconds. Any help would be much appreciated.
 
Last edited:
Joined
Feb 24, 2015
Messages
1,460
Reaction score
986
Age
39
Location
Melbourne Australia
Do you have any control of the aircraft at all? Are you sure you connected the ribbon correctly? You didn't accidentally not allow the device to connect to your tablet/phone upon the initial start up of the app?
The ribbon I'm referring to can be seen at 2 minutes 15 seconds on the video bellow ~

 
Joined
Jan 2, 2014
Messages
38
Reaction score
17
Location
Melbourne, Australia
Do you have any control of the aircraft at all? Are you sure you connected the ribbon correctly? You didn't accidentally not allow the device to connect to your tablet/phone upon the initial start up of the app?
The ribbon I'm referring to can be seen at 2 minutes 15 seconds on the video bellow ~

The ribbon was not damaged and was re installed correctly
 
Joined
Feb 24, 2015
Messages
1,460
Reaction score
986
Age
39
Location
Melbourne Australia
You probably won't want to do this but I suggest reopening the RC and checking over everything very very carefully. Even check over areas that you didn't touch.
 

New Threads

Forum statistics

Threads
19,711
Messages
192,788
Members
29,088
Latest member
Hollybaabz