Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

Autopilot (Hangar) Pano Mode Exposure Bands

Joined
Dec 10, 2016
Messages
2
Reaction score
0
Age
67
Hi All,

This was the closest category I could find for this question, so if the moderator would like to move this to a more appropriate spot, please do so.

I'm fairly new to Autopilot, so I'm assuming I'm missing something. In Pano Mode, I'm attempting to use Exposure Bands, the function which allows exposure compensations to be applied to various rows of panorama exposures.

When I set my Exposure Bands EV offsets up, and then go to "Frames", it shows the exposure compensation that will be applied to the various rows, but my final files all have exactly the same exposure (time, f-stop, etc). Any thoughts or experiences?

Thanks,

Martin
 
Hello Martin,

I was wondering if you're still having issues with this? I'm testing this app in the next days...
 
Hi Indee,

Yes, I am still having issues. I tried setting up fewer bands the other day (just 2), but all of the exposures still came out identical. Let me know if you have luck.

Martin
 
Feedback from support:

'Thank you for your interest in Autopilot. We recommend setting your camera settings to Manual in DJI Go and trying to adjust your Exposure Bands in Autopilot again. Please let me know if this works.'

My camera is set to manual, so this is no help for me... maybe it can help you
 

Members online

Forum statistics

Threads
22,313
Messages
210,828
Members
34,686
Latest member
ankkakitchens