Welcome Inspire Pilots!
Join our free DJI Inspire community today!
Sign up

Firmware Update v1.2.0.17 Available

Joined
Jan 13, 2015
Messages
146
Reaction score
31
Age
65
Hello All, can someone take a screen shot of the About information on your controller AFTER you think you installed the new
Inspire 1 Firmware v1.2.0.17 ??? Below is my capture after installing this new version.

Do we match? See below...

Best regards,
Steve



IMG_1794.JPG IMG_1793.JPG



 
Joined
Jan 30, 2015
Messages
1,144
Reaction score
657
Location
South Florida, USA
Hello All, can someone take a screen shot of the About information on your controller AFTER you think you installed the new
Inspire 1 Firmware v1.2.0.17 ??? Below is my capture after installing this new version.

Do we match? See below...

Best regards,
Steve



View attachment 627 View attachment 628


It shows your main controller as .15. I thought this update today was .17.

EDIT: It's obvious I've misunderstood how these updates work. o_O
 
Last edited:
Joined
Jan 18, 2014
Messages
410
Reaction score
243
Location
Christchurch, New Zealand
A real screen shot. :)


Yep, these are the same numbers that show up on mine too. I took mine for another flight this morning after my previous rant on this thread and it seemed to behave ok, still having compass issues but this time I flew it out to about 1100m with pretty steady reception and video feed. I am looking forward to having consistent performance from y Inspire once they get these main bugs sorted out.
 
Joined
Jan 13, 2015
Messages
146
Reaction score
31
Age
65
Will see tomorrow after I do my test fly.. But based on the v17 release notes, i don't believe this FW will address it.

Here is the notes.

Major Updates:
1. Video downlink performance has been enhanced to provide a more stable video transmission signal.

2. OSD information display on HDMI devices has been optimized.

3. Connection performance between the Master and Slave remote controllers has been enhanced.

Hey, just FYI: I have had my HDMI monitor connected to the master and the earlier firmware showed (HDMI PORT ONLY) the NUMBER of Satellites. That as nice for testing. Now with 17, this is no longer showing on my HDMI monitor. Bummer! So that's one difference i found.

More on this later!

Best regards,
Steve
 
Joined
Jan 13, 2015
Messages
146
Reaction score
31
Age
65
It's funny to call them major updates!

Oh, well.

Let's keep posting, helps us all.

Best regards,
Steve
 
Joined
Feb 27, 2015
Messages
19
Reaction score
7
Age
63
Hello All, SORRY!

Here is a resend! I send the before and not after.

So here is after i updated to: Inspire 1 Firmware v1.2.0.17
steve i have exactly the same values as in your jpg's , only my Rc does not seem to connect anymore after the update , also i have no clue if the RC update did went well , no blue light during update and no green light , i stopped it after 40 minutes , is yours working ?
 
Joined
Feb 27, 2015
Messages
19
Reaction score
7
Age
63
Check out mines.
Hi Eliran , my app mentions version 1.0.2 , yours is 1.0.7 , how did you do that , i'm not aware of a new version of the app.. also the version of my camera is empty , no value at all , probably because RC and AC don't connect anymore , yours is 1.0.3 . i tried to re-link but nothing seems to work ..also tried to empty the card , download again but when rc is not connected to ac nothing can be done..i'm stuck here..
 
Joined
Feb 27, 2015
Messages
19
Reaction score
7
Age
63
Well it looks like I have a yellow blinking status light after the update canceled. Now it seems the remote will not connect to the Inspire 1 "No Signal". Anyone else getting this?
i have exactly the same.. even relinking is not possible..
 

New Threads

Members online

No members online now.

Forum statistics

Threads
20,345
Messages
197,380
Members
29,895
Latest member
theocluj